ورود / ثبت نام
0

5مقاله عکاسی کاربردی

3085 بازدید
مقاله عکاسی
5/5 - (2 امتیاز)

گزیده 5 مقاله عکاسی

در این مقاله قصد داریم به ارائه گزیده ای از ۵ مقاله عکاسی بپردازیم، این مقالات از مجموعه مقالات منتخب عکاسی منتشر شده در سایت دارالفنون است که به صفحه مقاله عکاسی مورد اشاره، لینک داده شده است.

  1.  نقد روان کاوانه عکس و عکاسی
  2. لزوم مقاله نویسیِ هنرجویانِ عکاسی
  3. روشِ یافتنِ سوژه ی مناسبِ عکاسی
  4. عکاسِ هنرمند یا هنرمندِ عکاس
  5. آموزش عکاسی به روشِ آکروبات بازان

مقاله عکاسی نقد روان کاوانه عکس و عکاسی

این مقاله عکاسی قصد دارد به مفاهیم پیچیده ای از منظر روانشناسی اجتماعی و روانکاوی در عکس بپردازد.طی یکصد سال گذشته، به دنبال تحلیل های روان کاوانه ی فروید از آثار هنری بزرگی چون هملت اثر جاودانه شکسپیر و آثاری از لئونارد داوینچی و میکل آنژ و پس از او مطالعات و بررسی های یونگ و همکارانش در این خصوص و همچنین عقاید و نظرات دیگرانی که از این منظر در این زمینه ها کار و تحقیق کردند، نگرش به اینگونه آثار و درنتیجه  نقد هنر در جهان را دچار تحول و دگرگونی های اساسی کرده است.

نقد روانکاوانه عکس و عکاسی 1 op5u10qox8ihu53kj7cznsb6llmly1k7wg4e502xts

ما براساس یک فرهنگ جا افتاده ی اشتباه، به دلیل عدم شناخت کافی از خودمان، دیگران و اصولا چیدمان و روابط و ضوابط زندگیمان، با آزارهای روحی زیادی روبرو هستیم.
با این حال ترجیح می دهیم به جای درک واقعی خود و کارهایمان برای خودمان ناشناخته باقی بمانیم.آشنایی یک هنرمند با تحلیل های روانکاوانه ی رفتارها و واکنش هایش درمقابل واقعیت
زندگی و هستی به طور اساسی باعث تحول در نگرش و درنتیجه خلاقیت هنری او می شود. رویگردانی ما از این اشنایی و شرایط محیطی، آزارهای روحی ما را دائما افزایش میدهد.
اگر به مطالعه این مقاله علاقمند هستید اطلاعات بیشتر

لزوم مقاله نویسی برای هنرجویان عکاسی

مقاله عکاسی لزوم مقاله نویسیِ هنرجویانِ عکاسی

این مقاله عکاسی قصد دارد به اهمیت نگارش، از استیتمنت نویسی، تا استراتژی عکاسانه و کپشن نویسی تا اگزیف نگاری عکس بپردازد. نوشتن مقاله در عکاسی به منزله تبیین فرایند انجام کار و تمرکز بیشتر بر روی  نقاط ضعف، نقاط قوت، فرصت ها و تهدیدها است.
وقتی ما عکس های خود را در قالب مقاله منسجم می کنیم، درحقیقت بر روی کاری که انجام داده ایم تمرکز می کنیم. یعنی به مواردی توجه می کنیم که شاید در زمان عکسبرداری اصلا به آن ها توجهی نداشتیم. مثلا با یادداشت کردن موقعیت مکانی عکس و توضیح مختصر در مورد آن یک کپشن نویسی هدفمند را آغاز کرده ایم. و یا زمانی که اگزیف عکس را می نویسیم بررسی مجددی برروی عوامل تاثیر گذاری مانند دیافراگم، شاتر، ایزو، لنز، وایت بالانس و یا سایر مسائل فنی وتکنیکی انجام داده ایم.

تراز سفیدی

لذا دلیل بسیاری از مشکلاتی که عکس ما را معیوب کرده است را متوجه می شویم، اهمیت اجزای کارکردی دوربین و نقش پیوستگی آن ها را با هم بیشتر درک می کنیم.
اگر به مطالعه این مقاله علاقمند هستید اطلاعات بیشتر

لزوم مقاله نویسی برای هنرجویان عکاسی

لزوم مقاله نویسی برای هنرجویان عکاسی

مقاله عکاسی روشِ یافتنِ سوژه ی مناسبِ عکاسی

این مقاله عکاسی قصد دارد عکاسِ تازه کار را به موضوعاتی ارجاع دهد که یافتنِ سوژه های جذاب را برایش تسهیل کند. در آغاز عکاسی از یک موضوع، نخست بایدنگاهی تازه به پیرامون خود بیاندازید.
لازم نیست به دور دست ها نگاه کنید تا موضوعی مناسب پیدا کنید.یافتن سوژه عکاسی مناسب، همیشه دشوار و دور از دسترس نیست.

سوژه عکاسی

البته به هدف شماهم بستگی دارد، مثلا اگر هدف شما موضوع گردشگری در جزایر ایران است، قطعاً موضوع سفر به یک یا تعدادی از این جزایر الزامی است.
ضمن اینکه باید نسبت به اطلاعات جغرافیایی، اقلیمی، جاذبه های طبیعی، گردشگری و میراث فرهنگی هرکدام از آن جزایر آن اطلاعاتی را جمع آوری و تحلیل کنید.
اگر به مطالعه این مقاله علاقمند هستید اطلاعات بیشتر

آموزش عکاسی

مقاله عکاسی عکاسِ هنرمند یا هنرمندِ عکاس

این مقاله عکاسی قصد دارد باعبور از مفاهیم پیچیده ای به آنچه که یک هنرمند عکاس را از یک  عکاس علاقمند متمایز می کند، بپردازد و توجه  مخاطب را به سمت وسوی دیگری از دنیای عکاسی ببرد. در آثار فتو کولاژفاین آرت ،فتو منی پولیشن وسایر فاین آرت فتو کولاژ هاجلوه های خیال انگیزتری مشهوداست.

مقابل خورشید silhouette

واژگان عکاس یا هنرمند عکاس تنها تاکید بر عبارات نیست.

تصویری که یک عکاس ثبت می کند مبتنی بر روش های عقلی وتکنیکی عکاسی است، اما این عکس لزوما دارای تخیل نیست.
شاید عکس های معمولی عاطفه را تحت تاثیر قرارندهند ویا رمز وابهامی درخود نداشته باشند.همچنین آثار متداول عکاسی از فضیلت چند معنایی نیز بهره ای ندارند و بادیدن آن ها چندین معنا به ذهن ما متبادر نمی شود.
اگر به مطالعه این مقاله علاقمند هستید،اطلاعات بیشتر

آموزش عکاسی ماکرو

مقاله عکاسی آموزش عکاسی به روشِ آکروبات بازان

به جهت پیشینه تاریخی بیش از دو هزار سال است که در چین  آکروبات بازی، هنری محبوب به شمار می آید؛

سال 670 میلادی در دوران سلسله تئانگ ، در این کشور یک کارگاه آموزشی برای آکروبات بازها برگزارشد ؛که درآن  12 نوع حرکت آکروباتیک آموزش داده  می شد.

برخی از این حرکات  چون رقص باد و شمشیر، پرش ازهفت توپ، راه رفتن روی طناب و سایر حرکات آکروباتیک  بودند؛ اما بعدها محبوبیت آکروبات در دربارهم ازدست رفت ؛و آکروبات بازها گاهی فقط برای مزاح وسرگرمی دعوت می شدند.

آموزش عکاسی به روش آکروبات بازان

آموزش عکاسی به روش آکروبات بازان؛ شیوه ای نادرست در آموزش عکاسی است. شیوه ای که متاسفانه برخی از مدرسین جدید، و بقول خودشان یوتیوبر و اینستاگرامر ،برای آموزش عکاسی در پیش گرفته اند؛ استمرار همان شیوه آکروبات بازی است.اعتقاد ما براین است که عکاسی به عنوان علم وهنری که براساس اصول تخصصی بنا گذاشته شده است؛ باید در چهارچوب خودش قرار داشته باشد. آموزش عکاسی باید مبتنی بر چهارچوب مشخصی باشد ازنقطه ای آغاز ودر نقطه ای پایان پذیرد. بدون آموزش بخش هایی نمیتوان بخش هایی را آموزش داد و دیگر  اینکه  نباید به شکل یک پازل نامتوازن آن  را نباید به سمت و سوی آکروبات بازی برد.
اگر به مطالعه این مقاله علاقمند هستید اطلاعات بیشتر

آیا این مطلب را می پسندید؟
https://darolfunun.com/?p=11936
اشتراک گذاری:
واتساپتوییترفیسبوکپینترستلینکدین

نظرات

0 نظر در مورد 5مقاله عکاسی کاربردی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.

× سوالی دارید؟