HDR
شاید عبارت HDR را در تنظیمات گوشی خود دیده باشید،که معادل کلمه High Dynamic Range است ( به معنی دامنه پویای بالا) . اچ دی آر از نرم افزارهای پردازش تصویر استفاده می کند تا یک دامنه سایه روشن وسیع تر بین روشن ترین و تاریک ترین نواحی عکس نشان دهد.
فکر کنید که دنیای اطراف خود را چطور می بینید . یک منظره خیابانی را فرض کنید که یک سمت خیابان سایه و سمت دیگرش نور آفتاب است . چشمان شما جزپیات و گستره نوردهی که چشم ما می بیند ، ببیند . بیشتر دوربین های دیجیتال یا برای بخش های روشن ، یا نیمه روشن ، یا سایه ، نوردهی میکنند. بنابراین معمولاً جزئیات زیادی در عکس از دست می رود.
در حالت اچ دی آر ، دوربین چندین عکس با نوردهی های متفاوت از سوژه می گیرد و آنها را با هم ترکیب می کند تا یک عکس با دامنه پویای بالا ثبت کند.
برخی گوشی ها یک حالت روی خودشان دارند ، اما برنامه هایی مثل True HDR و Pro HDR ( اندروید ) و Camera 360 Pro ( اندروید ) هم وجود دارد.
رنگ های مسطح و پر ، پس زمینه خوبی برای پرتره های می سازند.
یک ترفند
عکاسی با یک برنامه مخصوص بیشتر از عکاسی معمولی طول میکشد ، چون دوربین باید سه عکس بگیرد و آنها را ترکیب کند ، پس اگر عجله دارید یا کلاً وقتش را ندارید ، گزینه خوبی نیست . همچنین ، خیلی حواستان باشد که عکس را بیش از حد ویرایش نکنید .
سعی کنید عکس اچ دی آر شما مثل دنیای واقعی به نظر برسد. بعضی ها در پردازش خیلی زیاده روی می کنند و عکس نهایی خیلی مسخره و غیز واقعی به نظر می رسد.
برنامه های HDR می توانند دامنه سایه روشن عکس را تقویت کنند و روشنایی بیشتری به عکستان بدهند.
۱. اگر از اچ دی آر درست استفاده کنید ، آسمان محشر به نظر میرسد. به دنبال یک آسمان زیبا باشید نه آسمان تک رنگ.
۲. عکاسی HDR بیشتر طول میکشد ، بنابراین سوژه های ثابت ایده آل هستند، مخصوصاً زمانی که در حال یادگیری هستید.
HDR
اموزشگاه عکاسی حرفه ای وکلاس عکاسی خوب فقط اموزشگاه دارلفنون واقعااموزشگاه عکاسی تهران بهترازدارلفنون ندیدم.
17